Nieuw in Veenendaal

Als enthousiast hardloopster lees je wel eens hardloopmagazines. En soms staat daar iets in wat je direct op een idee brengt. Zo had ik dat een tijdje geleden met een artikel over ‘dogrunning’, een concept dat overgekomen is uit Amerika. Een dogrunner huur je in om met jouw hond te gaan hardlopen, zodat hij/zij overtollige energie kwijtraakt en tegelijkertijd lekker samen met iemand bezig is. Toen ik dat las dacht ik meteen ‘waarom woon ik nou niet in Amerika, dat wil ik doen!’. Tsja, gezien verhuizen naar de VS een nogal overdreven reactie zou zijn, heb ik besloten het concept hierheen te halen. Op enkele andere plaatsen in Nederland was het al mogelijk om een dogrunner in te huren, maar nu kan het ook in ons eigen Veenendaal! Omdat dit concept nog vrij nieuw is heb ik besloten het te combineren met een uitlaatservice, zodat eigenaren vrij zijn in de keuze voor dogrunning. Of daar later naartoe kunnen overstappen natuurlijk šŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s