Uitlaatservice

Een hondenuitlaatservice zorgt ervoor dat uw hond goed wordt uitgelaten als u daar zelf even geen tijd voor heeft. De meeste uitlaatservices nemen honden in grote groepen mee naar losloopgebieden, waar ze vervolgens los gelaten worden om te spelen. Dit kan heel leuk zijn, maar veel honden kunnen of mogen niet mee in deze groepen.

Ik neem (maximaal) 2 uitlaathonden per keer mee, en dan uiteraard alleen als ze goed met elkaar overweg kunnen. Vanwege deze opzet kunnen alle honden met mij mee, ook als ze loops zijn, nog erg jong of gewoon niet luisteren. Zelfs honden die agressie vertonen mogen mee, mits het geen té grote problemen veroorzaakt met wandelen. Soms neem ik mijn eigen hond een dagje mee, dan loop ik dus potentieel wel met drie honden tegelijk.

We gaan vanuit uw eigen huis een uur lang wandelen. Afhankelijk van de ligging van het huis en de wens van u als eigenaar kan ik ook met de hond een losloopgebied opzoeken. Ook krijgt de hond bij mij dus een uur lang aandacht tijdens het uitlaten, het is echt even ‘zijn tijd’.

Voordat ik de hond ga uitlaten kom ik eerst een keer langs voor een (vrijblijvend) kennismakingsbezoek. Dan kunnen we elkaar leren kennen en kijken of ik inderdaad iets voor u kan betekenen.

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s