Voorwaarden

1. De eigenaar van de hond is verantwoordelijk voor inenting van de hond.

2. De eigenaar van de hond is verantwoordelijk voor preventie van vlooien, teken enz.

3. Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal stelt zich garant voor de afspraken die er met cliënt zijn gemaakt met betrekking tot het uitlaten van de hond.

4. Eigenaar van de hond accepteert dat de hond na de wandeling soms vies en/of nat kan zijn. Uiteraard wordt de hond zo schoon mogelijk in huis achter gelaten.

5. Aansprakelijkheid:
In de wet is het zo geregeld dat iedere baas aansprakelijk is voor zijn eigen hond, ook wanneer hij deze meegeeft aan een ander. Daardoor kan een hondenuitlaatservice niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan uw hond of toegebracht door uw hond, en is het voor u van groot belang dat uw hond op de WA-verzekering is meeverzekerd.
Wel heeft Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor overige zaken.

6. Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal is niet verantwoordelijk voor het weglopen van de hond. Mocht het toch gebeuren, dan zal alles in werking gesteld worden om uw hond zo spoedig mogelijk terug te vinden.

7. Mocht de hond tijdens het uitlaten door Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal medische verzorging nodig hebben, om welke reden dan ook, dan zullen de kosten die daaruit voortvloeien geheel voor rekening van de eigenaar zijn. Uiteraard neemt Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal dan direct contact met u op.

8. De eigenaar dient een plotselinge afzegging uiterlijk voor 20.00 uur ’s avonds voor de dag van het uitlaten van de hond door te geven. Wordt een afzegging te laat of niet doorgegeven, dan worden de kosten wel gerekend.

9. In geval van calamiteiten (ziekte, onverwachte privé omstandigheden, enz.) zal Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal alles in werking stellen om geschikte vervanging te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld hondenliefhebbers die soms meelopen en de honden kennen. Mocht dit niet lukken dan zal Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal er alles aan doen om de eigenaar zo snel mogelijk te informeren, zodat eventuele opvang van de hond nog geregeld kan worden.

10. Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal behoudt zich het recht voor om de service tijdelijk op non-actief te zetten in verband met vakantie. Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal geeft vakanties en andere vrije dagen minimaal 1 maand van tevoren door aan de eigenaar.

11. Dogrunning en hondenuitlaatservice Veenendaal heeft ten alle tijden het recht om de dienstverlening te beëindigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s